PRAKTISK INFORMATION

HØJSKOLETIMER

Velkommen til vore højskoletimer i

Konfirmandstuen

Lyngå Præstegård

torsdage kl. 11.00-13.00

Fælles for disse højskoletimer er, at vi vil synge et par sange fra Højskolesangbogen.
Derefter spiser vi en gang suppe efterfulgt at en kop kaffe. Der vil blive god tid til snak.
Vi slutter ca. kl. 13.00.

Tilmelding af hensyn til maden fredagen før til
Bjørn Anthonsen, tlf. 2089 0739

Pris: 50 kr.

 

 

 

STEDER JEG HAR SIDDET, SOM SIDDER ENDNU Majbrit Daugaard

Torsdag d. 13. september kl. 11.00

Sognepræst Majbrit Daugaard har været barselsvikar i Lyngå, Skjød og Lerbjerg sogne i 2014-2015. Nu gæster hun os igen – ikke som barselsvikar, men som foredragsholder. Selv skriver hun om sin fortælling:

“Et erindringsforedrag om steder jeg har siddet, som jeg tydeligt kan huske pga. stemningen, lyset eller ordene. Steder du også har siddet på forskellige måder i dit liv. Gyngen i barndommens land, græsset i ungdommens forelskede have, den trætte mørke stue med en slumrende nyfødt, køkkenstolen, hvor du modtog det skæbnesvangre telefonopkald. Kontorstolen i en fremmed præstegård efter at have revet sit liv op med rode! (Det var vist i Lyngå!)” 

MIN VEJ TIL KORDIRIGENT Helle Høyer Vedel

Torsdag d. 1. november kl. 11.00

Den første torsdag i november måned er det ”Spil dansk”-dagen. Det markerer vi med besøg af Helle Høyer Vedel, dirigent af bl.a. Aarhus Pigekor, som gæstede Lyngå Kirke med en fantastisk forårskoncert tilbage i 2015. Helle er desuden bosiddende i Skjød og mor til vores kirkesanger – og nu også korleder – Cecilie Marie Høyer. Selv skriver Helle om højskoletimen:

”På en times tid vil jeg fortælle om min vej til at blive kordirigent, mine mange forskellige kor, mine visioner for og arbejde med de kor, jeg dirigerer for tiden, herunder Aarhus Pigekor. Vi får forhåbentlig også tid til en fællessang og til at høre nogle sange fra en af pigekorets CD ´er.”

JUL, JUL, JUL, JUL, JUL...

Torsdag den 13. december klokken 11.00

”Rør blot ikke ved min gamle jul”.

Her midt i december skal vi julehygge med musik, quiz og en lille julehistorie. Vores organist Kristine Lund-Olsen og kirkesanger Cecilie Marie Høyer leverer dejlige toner, der toppes med god gammeldags julemad fra Lyngåhus. 

Den julede udgave af højskoletimen koster derfor 125 kr. pr. person, og hele herligheden rundes af med en kort gudstjeneste i Lyngå Kirke ca. kl. 14.spirekor 6
konfirmander 2
engle smal
faar smal
hyrder smal
mini smal
lyngaa folkekor
silkeborg mandskor
IMG 6067
Benny s Praestegaard 003

Kirkebil

Alle er velkomne til at anvende Kirkebilen til møder, gudstjenester, koncerter mv., som foregår i kirkeligt regi i vore tre sogne. Kirkebilen må også bruges af ældre, der f.eks. er flyttet til Hadsten eller Hammel og fortsat ønsker at følge det kirkelige og folkelige liv i deres tidligere hjemsogn.
Kirkebilen er gratis og bestilles hos Hammel Taxi, tlf. 8696 1299.


Læs dagens tekst, slå op i Biblen og meget mere på bibelselskabet.dk